Gundelach: Tør tage flere chancer

Kategorier

Gundelach: Tør tage flere chancer

Én af FC Nordsjællands unge drenge Mark Gundelach fik for fjerde gang i denne sæson 90 minutter på banen i Superligaen. I mesterskabssæsonen blev det til 13 kampe for Gundelach, det antal kampe nåede den hurtige kant i går.

– Det er selvfølgelig utrolig dejligt at få lov til at spille, det er det man knokle for hver dag, så det er super når man får spilletid. Jeg prøver, at gøre det så jeg kan hver gang jeg får chancen, så er det op til Kasper og resten af trænerteamet at vælge hvem der skal spille, fortæller Gundelach og glæder sig over at han får flere kampe. – Ja, man kommer mere ind i en rutine og bliver mere sikker. Jeg tør tage flere chance i mit spil og lave flere ting end i de første par kampe. Lidt som mod Brøndby, hvor jeg følte mig endnu mere tilpas på banen, siger Mark Gundelach som fik debut som 16-årig for FC Nordsjælland i Superligaen.