Fremragende FSN år

Kategorier


Nicolai Stokholm og Mikkel Beckmann skriver autografer i ORI-Fodbold. (Foto:FCN)

Tak til FSN klubberne

FC Nordsjælland vil gerne sige tak til alle samarbejdsklubberne for en fantastisk støtte i 2012. I Farum Park ramte vi loftet med de 10.300 tilskuere til guldkampen, der sikrede os DM-titlen. Nu ser vi frem mod mange flere fællesoplevelser i 2013.

2012 har været et begivenhedsrigt år for FSN netværket på flere måder. I foråret og efteråret afvikledes to FSN fodboldstævner i Farum Park, ligesom der er blevet afholdt en række træner/lederarrangementer hen over året og en masse forkampe på den nye kunstgræsbane i Farum Park. En væsentlig opgave i forhold til FSN netværket har også været at skabe mere synlighed ude i netværksklubberne. Vi vil være nærværende i regionen, og derfor har vi også sendt trænere og spillere ud til de mange fodboldskoler, afholdt fællestræninger i samarbejde med udvalgte FSN klubber og haft trænerkapaciteter ude til mange lokale trænerarrangementer.

De afgørende kampe i forårssæsonen sikrede det største tilskuersnit i FCNs historie med en fremgang på 29% (5801 tilskuere) i forhold til sæsonen 2010/11. Siden har vi oplevet flot opbakning i UEFA Champions League og samlet set har 175.000 tilskuere passeret tælleapparaterne for at se FCN på hjemmebane i 2012 (inkl. Champions League kampe i Parken). De tal er imponerende og viser at FCN har flyttet sig markant, og nu kan levere topfodbold i en endnu mere imponerende ramme for samarbejdsklubbernes medlemmer.

I 2013 vil FCN være endnu mere synlige i forhold til FSN netværket. Vi er blevet et stort fodboldnetværk med 66 klubber og der ligger nogle fantastiske muligheder i dette store fællesskab. Mere samarbejde og fællesarrangementer på tværs af klubberne, med FCN som medspiller, bliver afgørende. Desuden vil FCN i 2013 afsætte flere ressourcer på trænersiden, for at imødekomme samarbejdsklubbernes behov for at få inspiration og skabe gode træningsmiljøer i lokalområderne. På tilskuersiden kan FSN klubberne og deres medlemmer også se frem til nogle ny tiltag, der skal gøre det endnu mere nemt og attraktiv at komme til topfodbold i Farum Park.

I løbet af januar udsender FCN en dagsorden for det kommende FSN stormøde, hvor alle FSN kontaktpersoner og bestyrelser bliver inviteret. Desuden vil kalenderen for forårsaktiviteter i 2013 være tilgængelig på www.fcn.dk. Det er vores målsætning at FSN netværket skal have en endnu stærkere profil i 2013 og vi ser frem til at præsentere nye ideer for FSN klubberne og sætte yderligere skub i de mange projekter som vi har i støbeskeen

Tak for i år og på gensyn i 2013.