Endnu en talentpris til Jores Okore

Kategorier


Jores Okore gik igen til fadet, da DBU i dag uddelte sine talentpriser for ungdomslandsholdene. (Foto: FCN)

Endnu en talentpris til Jores Okore

Den 20-årige forsvarsprofil modtog i dag også DBU’s traditionrige U/21 talentpris

2012 har været et fantastisk år for Jores Okore, der både er slået igennem i Superligaen som forsvarsprofil hos FC Nordsjælland. Og udover det danske mesterskab med FCN har året også budt på flere succesrige A-landsholdskampe for den kun 20-åruige midterforsvarer, der ligeledes har markeret sig stærkt i flere af FC Nordsjællands Champions League kampe i efteråret. Det har også smittet voldsomt af ved de mange årlige prisuddelinger, og i dag modtog Jores Okore den tredje talentpris indenfor en måned. Først var det titlen som “Årets talent” ved dansk fodbolds awardshow, derefter den tilsvarende via en kåring i Divisionsforeningens regi, og endelig i dag fik Jores Okore den traditionsrige DBU talentpris for U/21. Det skete i forbindelse med offenliggørelsen af Ligalandsholdet, hvor Jores Okore naturligvis også er blandt landstræner Morten Olsens udvalgte. Jores Okore kommer med den pris i selskab med mange store fodboldmavne, og han var meget beæret over titlen: – Det er nogle store priser jeg har fået, og jeg er glad for dem alle. Det er dejligt med en understregning af, at man har gjort det godt. Jeg har meget at forbedre endnu, men det er et step på vejen. – Alle priserne har stor værdi for mig, og den her er jo meget traditionsrig. Nu er jeg kommet i selskab med mange store spillere på den liste, og så skal jeg bruge det til at vise, at jeg kan fortsætte min udvikling og engang blive én spiller med mange landskampe ligesom flere af de andre navne på listen, siger Jores Okore. Læs om DBU’s talentprisuddeling: KLIK HER