David Jensen: Som at få en tidlig julegave

Kategorier


FCN-keeper David Jensen glæder sig til turen med Liga- og U/21 landsholdet. (Foto: Boesenfoto.dk)

David Jensen: Som at få en tidlig julegave

FC Nordsjællands David Jensen og Mark Gundelach er begge blevet udtaget til fællesturen for Liga- og U/21 landsholdet til Arizona sidst i januar

Da landstræner Morten Olsen og U/21 landstræner Morten Wieghorst tidligere på måneden satte navne på de spillere, der havde fået valg til en fællestur for Liga- og U/21 landsholdet til Arizona, gjorde DBU opmærksom på, at der måske ville komme lidt flere U/21 spillere med, hvis det lykkedes også at arrangere en landskamp kun for U/21. Det er sket nu med en planlagt kamp mod El Salvador under opholdet i Arizona fra 22. til 31. januar, og Morten Wieghorst har derfor suppleret truppen med yderligere syv U/21 landsholdsemner. Og blandt disse er FCN-keeper David Jensen og Mark Gundelach, således at FCN nu får hele syv spillere med på turen. I forvejen er Jesper Hansen, Jores Okore, Nicolai Stokholm, Kasper Lorentzen og Anders “AC” Christiansen valgt til den oprindelige trup. For David Jensen kom nyheden som en stor overraskelse og glæde: – Det kommer meget overraskende for mig. Jeg sad bare herhjemme med en kop kaffe og pludselig får jeg så den glædelige mail, der fortæller, at jeg skal med på den tur. Det føles næsten som at få en tidlig julegave, og nu skal den virkelig have gas ved træningen. – Jeg vil satse på at holde mig i rigtig god form hen over jul og nytår, og så skal der lægges mest muligt på, så snart vi går igang med træningen i klubben 7. januar. Jeg glæder mig så meget til den tur. Jeg er jo vant til et højt niveau ved træningen, men nu bliver det i Arizona på langt bedre baner efter årstiden, og så kommer jeg med til nogle store kampe, siger David Jensen. David Jensen fik debut i nationaldragten på U/16 landsholdet og har været på de forskellige U-hold under DBU til og med U/20. Deltagelsen på U/21 landsholdets tur er således endnu et skridt i den rigtige retning for den ambitiøse målmand: – Allerede da jeg kom på U/16 landsholdet satte jeg mig som et delmål at nå U/21 landsholdet, så det kan næsten ikke være bedre. Det gør de hårde løb i januar lidt sjovere, og nu glæder jeg mig bare til at komme igang igen. Jeg er sulten efter at være med på det niveau, siger en glad David Jensen.