Beckmann: Chelsea kommer nok med 140km/t

Kategorier

Beckmann: Chelsea kommer nok med 140km/t

FCN-spillerne trænede her til aften for første gang på Stamford Bridge inden kampen mod Chelsea FC.

Det var en flok fokuseret spillere som satte benene på græsset, men også en flok FCN-spillere som ser frem til opgøret mod de engelske giganter. – Personligt har jeg set frem til at skulle spille mod et engelsk hold, det er første gang jeg får fornøjelsen af det, fortæller Mikkel Beckmann, som måtte hente lidt ekstra hjælp for at komme med på turen til London, da han ikke kunne støve sit pas op kort før han skulle hjemmefra. Men der var hjælp at hente hos politiet i lufthavnen, som sørgede for at Beckmann fik lavet et midlertidigt pas. – Ja, det er rart at der er nogle flinke mennesker der kan hjælpe mig. Der var lidt stress på, men det gik over igen, og nu ser jeg frem til kampen, fortalte Beckmann tidligere i dag. Chelsea FC har for nylig skiftet deres manager, og det har betydet lidt uro i krogene. På pressemøde forud for kampen var det store emne fra de engelske journalister da også om Cheftræner Kasper Hjulmand mente om det ville få nogen betydning at Chelsea ikke har fået de bedste resultater. – Det kan blive både positivt eller negativt. Hvis vi sammenligner med kampen i Juventus, hvor folk sagde at Juventus var et såret dyr fordi de havde tabt for første gang i lang tid, så er det ikke et sådant såret Chelsea-hold jeg vil møde. Men vi håber da på at kunne angribe dem og gøre det endnu svære end det måske allerede er, fortalte Hjulmand. – Det kan være et godt tidspunkt, hvor der er lidt uro i kulisserne, men det kan så også være det modsatte. Vi må se hvordan de kommer, jeg tror det bliver med 140 km/t, sagde Beckmann i mixezone.