Vær med til at hylde Søren C. for 200 kampe

Kategorier


Søren Christensen arbejder altid 100% for holdet som en ægte klubmand. (Foto: Boesenfoto.dk)

Vær med til at hylde Søren C. for 200 kampe

Efterårets sidste kamp i Farum Park søndag kl. 19.00 mod Brøndby bliver ekstra festlig med rigtig mange aktiviteter både før og under Superligakampen

Publikum i Farum Park får søndag aften lejlighed til at hylde klubmanden Søren Christensen for sit imponerende 200 kamps jubilæum. Han ramte det runde tal i udekampen mod AGF, og nu skal det fejres foran egne fans.  Desværre blev Søren Christensen så skadet i udekampen sidst mod Esbjerg, hans kamp nr. 202, at han ikke kan spille mod Brøndby, men det forhindrer ikke planen om at hylde ham på banen lige før kickoff kl. 19, så kom i god tid og vær med til at fejre “SC”. Søren Christensen kom til FC Nordsjælland i sommeren 2006, og i kampprogrammet kan man læse et interview med hem: Vidste du at Søren Christensen… …ved sin ankomst til FCN overtog nr. 17 efter Anders Due og har spillet med det rygnummer lige siden. …kom fra Lolland Falster Alliancen men trådte sine første barnefodboldstøvler i den lille landskendte klub Dølle Fjelde Musse IF. …scorede 8 mål i Superligaen i sidste sæson og blev klubbens topscorer. I denne sæson har han indtil nu nettet 3 gange. …for andet år i træk sammen med en række holdkammerater markerer sin støtte til Movember bevægelsen – mænd mod kræft – markeret med en ”skovsnegl” på overlæben i hele november måned. …startede i FCN samtidig med Morten Nordstrand, der nu er kommet tilbage efter et ophold hos FCK. I den nuværende FCN trup har kun Jesper Hansen en længere historik end ”SC”. …blev indskiftet ti minutter før tid i pokalfinalen mod FCM i 2011 og blev matchvinder med scoringen til 3-2 i næstsidste minut. Inden kampen er der også et ministævne for årgang 2004 drenge fra otte samarbejdsklubber, og så vil Dansk Træner Union sammen med FCN også gerne fejre Kasper Hjulmand, der netop er kåret som årets træner. TV-stationerne vil også overrække prisen som til månedens spiller i forbindelse med FCN-Brøndby. Så det gælder om at være på plads i god tid i Farum Park søndag aften for at være med til det hele inden kampstart kl. 19.00. Og husk, at Farum Park er et familiestadion, hvor alle kan være trygge. Sikkerheden er i højsædet