Uheldigt nederlag til reserverne

Kategorier


Enock Adu fik kamptræning efter at have stået over med karantæne mod Esbjerg i Superligaen.

Uheldigt nederlag til reserverne

På et mål til allersidst tabte FCN 0-1 i udekampen mod HB Køge i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjælland havde i dag chancen for at sikre førstepladsen i Reserveholdsturneringens østgruppe, men det lykkedes desværre ikke, da FCN uheldigt tabte 0-1 ude til HB Køge på et mål i sidste minut. Med en sejr over Lyngby rykker FCK forbi og snupper førstepladsen, mens FCN trods nederlaget bliver en sikker nr. 2 og således sammen med FCK fortsætter Reserveholdsturneringen til foråret i den bedste landsdækkende gruppe. Brøndby slutter på tredjepladsen med HB Køge, Lyngby og AB efter sig i nævnte rækkefølge. 1. halvleg i Køge var ganske jævnbyrdig og uden de helt store målchancer til nogen af holdene. Efter pausen fik FC Nordsjælland tiltvunget sig en klar spildominans, og det gav også de to tre oplagte målchancer, der burde have givet tigrene sejren. Men de blev ikke udnyttet, og så slog hjemmeholdet til i sidste minut og straffede en forsvarsfejl med scoringen til 1-0. – Vi ville gerne have vundet rækken, når vi nu selv kunne afgøre det, så vi er da skuffede lige nu. Men vi spillede en udmærket kamp, og især i 2. halvleg skabte vi de muligheder, vi burde have udnyttet, siger Assistenttræner John Bredal. FCN startede kampen i denne formation:
David Jensen – Henrik Kildentoft, Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Seejou King – Enock Adu, Kamal Issah, Emiliano Marcondes – Andreas Laudrup, Nichlas Rohde og Oguzhan “OG” Aynaoglu.