U-holdene fik kun et point med hjem fra Silkeborg

Kategorier

U-holdene fik kun et point med hjem fra Silkeborg

U/19 spillede uafgjort for 3. gang i træk, mens U/17 tabte i en tæt og målrig kamp

U/19 Liga: Silkeborg-FCN 1-1 (0-0) For tredje kamp i træk måtte FC Nordsjællands tophold i U/19 ligaen nøjes med et uafgjort resultat. Lørdagens udekamp mod Silkeborg endte 1-1, selv om FCN pressede hårdt mod slutningen for at få alle tre point med hjem. Efter en målløs 1. halvleg kom Silkeborg bedst fra start efter pausen, da hjemmeholdet udnyttede en kikset tilbagelægning til at score til 1-0 efter kun fire minutters spil i 2. halvleg. Midt i halvlegen svarede FCN så igen med et flot langskudsmål af Nicklas Mouritsen til 1-1, men selv om FCN fik skruet tempoet op og skabt flere målchancer, lykkedes det ikke at få en afgørende træffer ind. Cheftræner for U/19, Pater Feher, har denne vudering af kampen: – Det var skuffende, at vi var så længe om at komme igang. Vi har et stort spilovertag, men de er også farlige i omstillingerne. Mod slutningen af 1. halvleg fik vi sat mere tempo i spillet, og det gav nogle målchancer, vi desværre ikke fik udnyttet, Og da vi pressede mod slutningen af kampen, kom chancerne også, men Silkeborg havde også sine muligheder i kontraspillet, siger Peter Feher. FCN U/19 spiller nu en træninghskamp hjemme mod Shakhtar Donetsk 19. november og mod Malmö FF 24. november, inden det går løs igen i Ligaen 1. december mod Esbjerg. U/17 Liga: Silkeborg-FCN 4-3 (1-2) FCN U/17 fik en forrygende god start på kampen i Silkeborg, da Mikkel Hanen allerede i det 6. minut bragte tigrene foran 1-0. Det blev også 2-0 til FCN ved Jonas Skovengaard i det 35. minut, men desværre svarede Silkeborg prompte igen med reducering til 1-2 minuttet efter. FC Nordsjælland måtte midt i 1. halvleg skifte en skadet Christian “TK” Køhler, og da målscorer Jonas Skovengaard også måtte trække sig med en skade kort før pausen, var den centrale midtbane hårdt ramt til 2. halvleg. Det udnyttede Silkeborg med tre lynscoringer indenfor kun fire minutter efter ca. et kvarters spil i 2. halvleg. Her tog kampen en afgørende drejning, da Silkeborg pludselig scorede på alt og vendte 1-2 til føring på 4-2. FCN kom stærkt igen mod kampens slutning, hvor Benjamin Lund reducerede til 3-4, og FCN havde også chancen for en udligning på straffespark men brændte desværre forsøget fra 11 meter pletten. – Vi startede kampen fint og mødte et hold, der gerne ville spille fodbold. Det var to offensivt orienterede mandskaber, men skaderne gav os lidt problemer efter pausen, og vi havde en meget skidt periode, som vi tabte på. Men vi spiller godt i store dele af kampen, som var meget tæt, og vi burde have haft uafgjort, siger U/17 Cheftræner Sune Jensen.