Trupstatus på Okore og Beckmann

Kategorier


Tosset Okore holdes tilbage af Lasse Petry – foto: boesenfoto.dk

Trupstatus på Okore og Beckmann

Både Mikkel Beckmann og Jores Okore døjer med skader efter 2-2 kampen mod Randers.

FC Nordsjælland spillede lørdag 2-2 med Randers FC, og selvom holdet to gange var bagud fik de kæmpet sig tilbage og var yderst tæt på få scoret 3-2 kort før tid. – Det er en kamp hvor de kommer og vil køre lidt kontra på os og står godt forsvarsmæssigt, og det lykkedes til dels for dem. Tingene lykkedes ikke for os på alle parametre, men vi får alligevel hentet en uafgjort hjem og vi sidder på kampen til sidst og leverer en god fight, siger Okore som efter kampen sad godt plastret til med is for at pleje sine skader. Og netop det er også en af grundene til Okore i samråd med Morten Olsen og FCN har meldt afbud til landsholdslejren. – Vi havde en samtale med Morten Olsen om at det nok var bedre at jeg ikke tog med landsholdet. Jeg har et par skader og fik et par slag i lørdags mod Randers. Så jeg ville nok ikke kunne træne alt for meget med holdet, og så er det bedre at restituere ordentlig over skaderne. Jeg håber på at blive klar til AGF-kampen, men det må tiden vise, fortæller Okore. Mikkel Beckmann måtte i samme kamp udgå med en forstuvet ankel, da han i et solo-uheld vred om på anklen. Heldigvis for Beckmann er der tale om en forstuvet ankel. – De foreløbige undersøgelser tyder ikke på en alvorlig skade, og der er tale om en forstuvet ankel. Mikkel vil skulle se til fra sidelinjen 1-2 uger, hvis alt går som det skal. Det er den foreløbige prognose, og så arbejder vi ellers hårdt på at få ham klar, så han kan deltage i de sidste par kampe i sæsonen, fortæller fysioterapeut Hans Ørting.