Truppen til SønderjyskE

Kategorier

Truppen til SønderjyskE

De sidste forberedelse på træningsbanen inden turen til Haderslev er afsluttet, og trænerteamet har fundet de spillere som skal forsøge at hente tre point mod SønderjyskE.

FC Nordsjælland og SønderjyskE har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson, og det var i Farum Park. Her blev det til en sikker FCN-sejr på 4-1 efter flot spil. Det bliver dog næppe så nemt i Haderslev, for Cheftræner Kasper Hjulmand  understreger at det på ingen måde er nemt at spille i Haderslev. – Endnu en spændende og hård kamp. Det er et SønderjyskE hold, som har fået sin anden luft. De startede fantastisk, ramte et par dårlige resultater, men har nu fået rettet op på holdet. Alle ved at det er en hård nød at knække når man skal på besøg hos SønderjyskE. Men vi kommer med en stor portion selvtillid, hele truppen har nemlig vist sig spilbar efter pokalkampen. Hvor der virkelig var spillere der gjorde det godt, og det er positivt for der kommer nogle uger her hvor der bliver brug for rigtig mange spillere, fortæller Cheftræneren. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod SønderjyskE lørdag kl.17.00: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 24 Kamal Issah, og 30 Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere og én skal dermed sorteres fra på kampdagen.