Truppen til Randers

Kategorier

Truppen til Randers

FC Nordsjælland møder lørdag kl.17.00 Randers FC i Farum Park, og spillerne er klar til opgøret.

Det er et toptunet FCN-mandskab som går ind som ubesejret i 14 Superliga-kampe i Farum Park, den stime skal forsætte mod Randers. Det bliver dog ikke en nem kamp, så spillerne for brug for den fulde opbakning på stadion. – Jeg synes de har klaret sig helt fantastisk. De har gjort det på en rigtig flot organisation, de står tæt sammen og alle ved hvad de skal.  Så vi håber på super opbakning fra publikum, vi har brug for den støtte når vi spiller. Men vi ved også at når vi fyrer den af og rammer vores niveau, så er der gode muligheder for at hente tre point, siger Cheftræneren. Du kan købe billetter til kampen ved stadion, der er kickoff kl.17.00, men spillerne starter opvarmningen allerede 16.25, så støtten til dem kan starte allerede der. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Randers FC lørdag kl.17.00:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, og 31 Ragnvald Soma. Truppen tæller 20 spillere og to skal dermed sorteres fra på kampdagen.