Truppen klar til Shakhtar Donetsk

Kategorier


FCN-truppen er klar til kampen mod de ukrainske mestre – foto: boesenfoto.dk

Truppen klar til Shakhtar Donetsk

Det er tirsdag aften i Parken at det går løs mod de ukrainske mestre Shakhtar Donestk, men inden det sker skal holdet have den sidste træning kl.18.00 mandag aften i Parken.

Og selvom det ser svært ud for FCN-holdet at gå videre fra gruppen, så tror Cheftræneren stadig på at det kan lade sig gøre hente en sejr i UEFA Champions League. – Vi vil gøre alt for at vinde kampen tirsdag. Det er følelsen af at vinde en kamp i CL, som vi jagter. Følelsen af sejr i CL er vores største drive, så derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at få en sejr tirsdag aften. Det er vigtigt at få point, også fordi alle point tæller, også i koefficienterne, siger Hjulmand. FC Nordsjællands trup til UEFA Champions League mod Shakhtar Donetsk tirsdag kl.20.45:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 25 David Jensen, og 27 Seejou King.