Truppen klar til Esbjerg

Kategorier

Truppen klar til Esbjerg

FC Nordsjælland har trænet sidste gang inden kampen mod Esbjerg, og det er en trup som er stort set skadesfri som sætter kursen mod Vestjylland.

Sidste gang de to mandskaber mødtes var i Farum Park, og det blev til en 3-0 sejr for FCN, hvor Joshua John, Kasper Lorentzen og Nicolai Stokholm stod for scoringerne. Esbjergs Youssef Toutouh blev udvist i opgøret. Til søndagens opgør forventer Cheftræneren dog ikke nogle gaver fra Esbjerg, som der er stor respekt for. – Spændende kamp der venter, for Esbjerg er et godt hold. De er godt organiserede, spillere der arbejder hårdt for sagen, de har fart, og de har klogskab. Så jeg tror at alle Superliga-hold har haft det svært mod Esbjerg. Vi skal holde fast i vores egen stil og spille vores spil, så føler jeg mig også overbevist om at vi nok skal producere det, der skal til mod Esbjerg, fortæller Kasper Hjulmand og kan glæde sig over at have rigtig mange spillere på træningsbanen efter et tætpakket program. – Det er en fornøjelse, vi er sidst på sæsonen, men det er altså en gruppe spillere som glæder sig til at spille kampene. De er friske, og der er mange herude, og der er nogle spillere, som har været ude i et stykke tid, som nu er klar igen. Det er bare fedt, at vi har mange at vælge imellem, siger Cheftræneren.   FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Esbjerg fB søndag kl.14.00: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand,15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah. Enock Adu afsoner en spilledags karantæne efter advarslen i sidste weekend mod AGF.