Truppen klar til AGF

Kategorier

Truppen klar til AGF

FC Nordsjælland trænede torsdag eftermiddag sidste gang inden der fredag morgen er afgang til Århus.

Det er kl.18.30 er der er kickoff i Århus, og Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til at skulle møde AGF igen. – Spændende og tæt kamp der venter os, vi har kun spillet tætte kampe mod AGF i den seneste tid. Det er to taktiske mandskaber, så det bliver helt sikkert en taktisk kamp, det er der ingen tvivl om. De har altid været gode til at gøre det svært for os, og det samme den anden vej, fortæller Cheftræneren dagen før mødet med AGF. Michael Parkhurst og Patrick Mtiliga er deltager ikke i kampen, da de sidder ude med karantæne. Derudover bliver Mikkel Beckmann og Andreas Laudrup også hjemme i Farum for at pleje mindre skader. Det giver dog muligheden for andre spillere til at vise deres værd og det føler Cheftræneren sig helt tryg ved. – Vi holder fast i den måde vi spiller på, og de spillere som kommer på banen er alle spillere som har prøvet det før og spillet masser af kampen i det system. Så uanset hvem vi stiller med, så ændrer det ikke på opgaverne, det er bare andre der skal udføre dem. Der er kvalitet hele vejen rundt, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod AGF fredag kl.18.30:
1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 11 Morten Nordstrand, 13 Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 27 Seejou King, 35 Andreas Maxsø og 36 Kristian Lindberg. Truppen tæller 19 spillere og én skal dermed sorteres fra på kampdagen.