Trænertræf gav inspiration til FSN klubberne

Kategorier


Op mod 50 trænere var til trænerworkshop i FCN. (Foto:FCN)

Trænertræf gav inspiration til FSN klubberne

Træner/ledere fra FC Nordsjællands samarbejdsklubber fik masser af inspiration, da FCN afviklede trænerworkshop inden kampen mellem FCN og Randers FC.

FC Nordsjælland samarbejdsklubber fik i weekenden mulighed for at hente masser af inspiration fra FCNs trænerteam. Inden Superligakampen mellem FCN og Randers FC var 50 trænere mødt op for at se træning i teori/praksis omkring opbygningsspil, der var tema for workshoppen. FCNs U/15 træner Mohamad El-Faour var underviser og de mange trænere glædede sig: -Jeg synes det er meget udbytterigt. Det er på mange måder bedre end et weekendkursus, da man arbejder med et konkret tema og nogle elementer i spillet, som man kan tilpasse til sit eget hold og det niveau de har. Det er perfekt med en kort og præcis teori og efterfølgende praktik på banen, siger Jesper Lyngsø fra Snekkersten IF.

Underviser Mohamad El-Faour fik også ros for sin indsats med spillerne:

-Det er nogle gode øvelser samtidig med at det er interessant at se ham coache spillerne. Han taler til dem på en god måde, der gør at de holder fokus, sige Rene fra Måløv BK om roser dermed også de 14 FCN U/13 spillere, der var med som medier.

Udover workshoppen i Farum, har FCN også afholdt den sidste af tre træningsforløb for spillere i KFUM, Jægersborg BK, Skovshoved IF og FC Øresund. Træningen foregik ved Gentofte station, hvor mere end 50 spillere fra de 4 klubber fik FCN træning ved A+Træner Kenneth Rasmussen, T-træner Carsten Dohm og  U/15 træner Mohamad El-Faour. Endelig var FCN i Hørsholm for at holde inspirationstræning søndag formiddag. Nedenfor kan du se billeder fra det sidste af tre træningspas med spillere fra FC Øresund, Skovshoved IF, Jægersborg BK og KFUM:
FCNs T-træner, Carsten Dohm sammen med spillere fra de 4 FSN klubber.