Superliga-debut til Lindberg – ‘anderledes’ interview

Kategorier

Superliga-debut til Lindberg – interviewet med ‘nye’ mikrofoner

18-årige Kristian Lindberg blev skiftet ind i kampen mod AGF, og fik dermed sin Superliga-debut.

FC Nordsjælland havde flere spillere ude kampe mod AGF fredag aften, og det betød at Kristian Lindberg fik sin debut, da han i 2.halvleg blev skiftet ind i stedet for Morten Nordstrand. Lindberg fik sin debut for FC Nordsjællands bedste hold i pokalturneringen, hvor han kvitterede med en scoring. Det blev der ikke nogle af mod AGF, men derimod faldt Lindberg godt ind i det stærke holdarbejde der var grobunden for sejren mod AGF. Efter kampen var FCN-TV i gang med et interview med Kristian Lindberg, det blev en smule forstyrret af Anders ’AC’ Christiansen og Kasper Lorentzen som havde taget nogle helt ‘nye’ mikrofoner med som de gerne ville teste.   Se interviewet ovenfor, hvis du gerne vil se hvad  ’AC’ og ’LO’ havde af tricks i ærmet til den unge Superliga-debutant.