Stokholm viste højt format på landsholdet

Kategorier


Nicolai Stokholm, der her lægger an til skud mod Randers, og Kasper Lorentzen (til højre i billedet) kommer hjem fra landskamp i Tyrkiet i dag og skal allerede i morgen spille Superligakamp for FCN i Århus mod AGF.(Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm viste højt format på landsholdet

Nicolai Stokholm spillede alle 90 minutter for Danmark i Tyrkiet, og Kasper Lorentzen spillede 1. halvleg af 1-1 landskampen

Det er en hektisk tid for FC Nordsjællands landsholdsspillere. Da Danmark i går spillede venskabskamp i Tyrkiet var Nicolai Stokholm på banen i alle 90 minutter, mens Kasper Lorentzen spillede 1. halvleg. Ivan Runje har været i Kroatien, hvor han for første gang havde fået valg til Kroatiens landshold. Danmark spillede 1-1 i en godkendt venskabskamp i Tyrkiet, og 36-årige Nicolai Stokholm viste højt format som midtbanedirigent gennem hele kampen. Nicolai Stokholm fik virkelig vist, hvorfor han netop er blevet kåret til Superligaens bedste spiller. Kasper Lorentzen var meget tæt på at bringe Danmark foran, da han lige fik sig presset foran en forsvarer til en afslutning, der desværre gik over mål. Det kroatiske landshold med Ivan Runje i truppen spillede ikke nogen officiel landskamp, men en kamp mod et udvalgt hold fra den kroatiske liga. Ivan Runje fik kamptid for landsholdet i 2. halvleg. Både Nicolai Stokholm, Kaspr Lorentzen og Ivan Runje er nu på vej retur til træningen i FC Nordsjælland, hvor dagens træning er udskudt til kl. 14.00, så trænerteamet kan have alle samlet en enkelt gang inden afgangen til Superligakampen i Århus mod AGF allerede i morgen aften kl. 18.30. Cheftræner Kasper Hjulmand får således en megakort forberedelsestid med en samlet trup, og udover slidtagen hos landsholdsspillerne er FCN også ramt af to karantæner til kampen mod AGF. Både Michael Parkhurst og Patrick Mtiliga skal afsone en spilledag efter advarsel i sidste kamp mod Randers. Også AGF har to mand i karantæne. Det er Adam Eckersley og Davit Devdariani.