Stokholm: Vi skal slå igen mod Brøndby

Kategorier

Stokholm: Vi skal slå igen mod Brøndby

Søndag kl.19.00 besøger Brøndby IF Farum Park og her er der lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, som både handler om revanche og en markere afslutningen på et helt fantastisk FCN-år.

For den mavepuster, FCN-spillerne søndag fik i Esbjerg, skal gerne sendes til Brøndby, der i marts måned – som det eneste hold i 2012 – slog hjemmeholdet på Fort Farum Park. – Det er et bump på vejen, og vi snakkede om præcis det samme i sidste sæson ved denne tid. Der vil komme perioder i løbet af en sæson, hvor man ikke vinder det hele. Kampen i søndags var en af den slags bump, og nu handler det om at rejse sig hurtigst muligt. Vi har heldigvis en hel uge til at forberede os til kampen mod Brøndby, og det skal vi udnytte, siger Stokholm og glæder sig over at muligheden for at slutte godt af i Farum Park. FC Nordsjælland skal nemlig helt tilbage til 18. marts for at finde seneste Superliga-nederlag i Farum Park. Det er hele 15 kampe siden, FCN-spillerne er gået fra banen uden point på hjemmebane, så der er på flere måder revanche til gode. – Vi ved, vi har gjort det godt på hjemmebane, og vi vil slutte året godt af i Farum Park. Vi har haft et par svære kampe mod Brøndby, men det skal revancheres på søndag, siger Stokholm. Det har været et forrygende FCN-år, hvor to pokaltitler er blevet vekslet til et mesterskab. Det er en position, Stokholm og holdkammeraterne vil kæmpe for at bevare. – Vi snakker tit om, at vi gerne vil være et tophold. Det kræver at man præsterer godt i flere sæsoner i træk. Det er det, vi bruger alle kræfter for at blive, og det kræver, at vi kan slå igen, når vi har fået en på tuden. Alle hold får nederlag, men det er dem, der rejser sig hurtigst, der vinder til sidst! For os skal det ske mod Brøndby på søndag, siger FCN-anføreren. Det er altså på søndag at de danske mestre spiller deres sidste kamp i efteråret på hjemmebane. Kampen spilles kl.19.00, og spillerne starter deres opvarmning fra kl.18.15 af. Hvis ikke du allerede har sikret dig plads, kan du frem til onsdag købe dine billetter online på fcnshoppen.dk. Læs om billetsalget HER.