Stokholm med til Torino

Kategorier


Nicolai Stokholm måtte sidde udenfor med en skade mod SønderjyskE i lørdags. (Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm med til Torino

To af de tre skadede spillere ved kampen i lørdags tager med til udekampen mod Juventus i Champions League

Midtbanetrioen Nicolai Stokholm, Anders AC Christiansen og Lasse Petry måtte alle stå over med skader i lørdagens sejr over SønderjyskE. Mandag formiddag er status, at to af de tre spillere er med i flyet, der tirsdag morgen afgår mod Torino. Anders AC Christiansen er klar til kamp mens Lasse Petry desværre må blive hjemme. For Nicolai Stokholm er udsigterne positive. Anføreren blev scannet mandag formiddag og resultatet var opløftende. Stokholm er således klar til at tage med resten af truppen til Italien, hvor der trænes tirsdag aften. Onsdag afgøres det endeligt om han er klar til kampen.