Søren Christensen vil byde Shakhtar op til dans

Kategorier

Søren Christensen vil byde Shakhtar op til dans

FC Nordsjælland havde mandag aften den sidste træning i Parken inden det går løs tirsdag mod det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk.

Efter en ærgerlig tur til Torino føler holdet at de igen skal finde det niveau som gjorde at de fik et point imod Juventus  sidst der blev spillet i Parken. – Vi skal selvfølgelig levere en rigtig god holdpræstation, vi møder et hold som på papiret er bedre end os, det kan alle se, men vi skal nok få stablet en kanon præstation på benene så vi kan byde dem op til en god kamp. Vi er et godt hold og vi har også mange gode spillere, så hvis vi kan få det til at spille, så tror jeg også på et godt resultat, fortalte Søren Christensen i mixe zone. En af de spillere som indtil videre har leveret lidt ekstra i UEFA Champions League er ukrainernes Willian. Den brasilianske spiller har scoret to mål og lavet en assist, og i sommer var Tottenham eftersigende ude med et bud på godt og vel 200 milloner kroner. Willian er da også en spiller som Søren Christensen har været imponeret over. – De er rigtig gode alle sammen, men Willian er helt fantastisk. Super touch og godt overblik, han er rigtig dygtig offensivt. Men der er generelt rigtig mange gode spillere, og det er jo en del af det at spille Champions League. Det er vi stolte over at være en del af, sagde Søren Christensen. Det er kl.20.45 der er kickoff i Parken, og du kan købe dine billetter via billetnet.dk eller i en af billetnets boder ved stadion.