Snekkersten IF årets forening

Kategorier


Kasper Lorentzen skriver autografer i Snekkersten IF. (Foto:Snekkersten IF)

Snekkersten IF årets forening

DGI uddelte onsdag priser til de nordsjællandske idrætsforeninger. Snekkersten IF vandt prisen som årets forening.

FSN klubben Snekkersten IF vandt onsdag DGIs pris som årets forening i Nordsjælland. Ungdomsformand Frank S Jensen modtog prisen på vegne af Snekkersten IF, der belønnes for deres samfunds- og idrætsmæssige engagement. Snekkersten IF, der er blevet en del af FSN netværket i 2012, har bl.a. gjort et stort arbejde for integrationen i Helsingør kommune ved at inkludere nye målgrupper i foreningen. Årets leder blev formand for en anden FSN klub, Vejby Tisvilde. Den mangeårige sportsjournalist Niels Jørgen Larsen, blev belønnet for sin store indsats i Vejby Tisvilde, hvor man bl.a. har fået det første foreningsdrevede foreningsfitnesscenter i Nordsjælland. Endelig blev Helsingør kommune hædret som årets idrætskommune.