Skadesupdate: Søren C. og Okore

Kategorier


Okore ude for resten af sæsonen – foto: boesenfoto.dk

Skadesupdate: Søren C. og Okore

Både Jores Okore og Søren Christensen måtte udgå under opgøret mellem FC Nordsjælland og Esbjerg fB. Efter yderligere undersøgelser og scanning i dag, mandag, kan der gøres status på omfanget af skaderne.

Søren Christensen har fået en lille forstrækning og kan komme i spil til sidste kamp i efteråret, mens det desværre for Jores Okores vedkommende er slut med kampe dette efterår. – Jores har fået en kraftig fibersprængning og det betyder at han ikke er i spil til resten af efteråret. Det er en pause på 3-6 uger og det betyder at han ikke når at blive klar til de sidste kampe, fortæller fysioterapeut Hans Ørting. – For Sørens vedkommende ser det mere positivt ud, da han gik ud af kampen tidligt efter at han mærkede at noget var galt. Det var ikke et decideret riv og scanningen har vist en mindre forstrækning. Vi håber på at han kan blive spilleklar til den sidste kamp i efteråret, men den kommende tid må vise, hvor hurtigt det vil gå fremad, siger Ørting. FC Nordsjællands næste kamp er søndag d. 2. december kl. 19:00, hvor Brøndby IF gæster Farum Park.