Skadestatus på Søren C. Og Okore

Kategorier

Skadestatus på Søren C. Og Okore

Søren Christensen måtte udgå allerede efter ni minutter af søndagens opgør mod Esbjerg med en lille forstrækning i baglåret. Jores Okore måtte også udgå i 2.halvleg med en skade i baglåret.

– Jeg har fået en lille forstrækning i baglåret, og det er super ærgerligt. Jeg er skuffet og træt af det hele lige nu, og så må vi se i morgen hvordan det ser ud. Og så skal vi ellers bare se at komme videre, sagde Søren Christensen om skaden – Det er en lille fibersprængning i baglåret, og det er super irriterende at skulle rende ind i sådan en skade. Nu må vi se hvor lang tid det skal holde mig ude, men det vigtigste er at vi hurtigt rejser os som hold efter den her præstation, fortalte Okore. – Det er endnu for tidligt at sige noget om hvor lang tid de vil skulle sidde udenfor, det ved vi meget mere om når vi har undersøgt dem yderligere i morgen. Men Søren har fået en forstrækning, måske kun en lille en, og Jores har fået en fibersprængning, det er hvad de første tegn fortæller os. Men vi er meget klogere efter de yderligere undersøgelser, fortæller fysioterapeut Jacob Penalver. Når der er nyt omkring skades situationen vil FC Nordsjælland informere omkring det.