Shakhtars U/19 hold fik smal sejr

Kategorier


FCNs U/19 hold leverede en flot indsats, men tabte til Shakhtar Donest i venskabskamp. (Foto: Jens Kristian Lørup).

Shakhtars U/19 hold fik smal sejr

FC Nordsjællands U/19 hold var oppe imod Shakhtar Donetsks U/19 hold i Farum Park. Gæsterne vandt vendskabskampen med 1-0 kamp i et opgør, hvor FCN havde det spillemæssige overtag.

  FC Nordsjællands U/19 hold gav ukrainske Shakhtar Donetsk problemer i mandagens testkamp, forud for UEFA Champions League kampen, mellem de to klubber i Parken tirsdag. U/19 holdet gik ind til kampen med en offensiv indstilling mens Shakhtars farligste våben var omstillinger. Efter den halve time var FCNs Mathias Hebo Rasmussen tæt på at bringe sig i scoringsposition, da han smart drejede rundt om sig selv i det lille felt, men desværre kom en Shakhtar spiller i vejen. Herefter var det gæsterne, der kom tæt på med et direkte frispark, inden FCN fik et mål ved Khalil Faizi annulleret for offside. Dermed 0-0 ved pausen.

Det første kvarters tid af 2.halvleg var jævnbyrdigt med tilløb til chancer i begge ender. Halvvejs i 2.halvleg havde FCN dog fået opbygget et lille overtag, og FCN backen Jacob Hilstrøm ramte overliggeren, inden indskiftede Andreas Rasmussen fik en stor mulighed tæt foran mål. I den anden ende havde Shakhtar ikke spillet sig frem til de helt store chancer efter pausen, men med et kvarter igen fik de scoret til 1-0. Scoringen fik FCN til at satse yderligere og både Andreas Maxsø og Johannes Ritter kom frem til store chancer i slutfasen. Men bolden ville ikke ind og dermed endte det med resultatet 1-0 til Shakhtar Donetsk: -Det var en lærerig kamp, men det var ærgerligt at vi ikke fik scoret et mål. Jeg synes vi leverer en god indsats, hvor vi får skabt rigtig mange chancer mod et stærkt hold. Det er vi meget tilfredse med, men omvendt må vi også konstatere at vi skal være meget skarpere foran mål, sagde Cheftræner Peter Feher efter kampen. Du kan iøvrigt se flere web-tv indslag på Kanal Sport, som var tilstede for at dække kampen.

http://kanalsport.dk/indslag/fcn-u-19-chef-skuffende-er-et-haardt-ord
http://kanalsport.dk/indslag/u-19-spiller-laerte-meget-mod-shakhtar-donetsk
http://kanalsport.dk/indslag/u-19-spiller-stor-oplevelse-mod-shakhtar-donetsk
http://kanalsport.dk/indslag/fcn-tabte-chl-generalprove
http://kanalsport.dk/indslag/fcn-interessant-ungdoms-chl