Reserverne spiller mod HB Køge

Kategorier


Andreas Laudrup er med mod HB Køge efter han igen er klar efter sin skade – foto: Boesenfoto.dk

Reserverne spiller mod HB Køge

Kl.14.00 spiller FC Nordsjællands reserver mod HB Køge på Herfølges kunstbane.

FC Nordsjælland er placeret som nummer et i pulje øst, og er sikret en placering i pulje A, som er den række hvor de hold med flest point skal spille. En super præstation af reserverne, som i dag gerne skal følges til dørs mod HB Køge. Det er den sidste kamp i efteråret for holdet og derfor skal det sluttes godt af. Sidste gang de to hold mødtes var i den første kamp i turneringen den 23. Juli, og her vandt FC Nordsjælland sikkert med 6-0 i Farum Park. Mens FCN befinder sig på første pladsen med 19 point og en målscorer på 29-13, så er HB Køge på femte pladsen med 9 point og en scorer der hedder 7-20. Truppen der sætter kursen mod Herfølge for at spille kampen er følgende: David Jensen
Thomas Villadsen
Jannich Storch
Henrik Kildentoft
Mark Gundelach
Andreas Maxsø (U/19)
Pascal Gregor(U/19)
Seejou King
Mario Ticinovic
Enock Adu
Kamal Issah
Lasse Petry
Emiliano Marcondes (U/19)
Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
Nichlas Rohde
Andreas Laudrup
Philip Zinckernagel (U/19)
Khalil Faizi (U/19)