Parkhurst: Pirlo bliver en stor udfordring

Kategorier

Parkhurst: Pirlo bliver en stor udfordring

Amerikanske Michael Parkhurst tror på sejr over Juventus i aften.

Der skal præsteres på top niveau, hvos FC Nordsjælland skal have point med hjem fra Torino, men hvis der bliver forsvaret lige så godt som i Parken mod Juventus, så tror Michael Parkhurst på at der kan blive leveret et stort resultat. – Pirlo er selvfølgelig en stor udfordring for os, og de løb som kommer fra hans afleveringer. Men jeg synes vi forsvarede os godt i den første kamp, og Jesper (Hansen, red.) havde selvfølgelig en helt fantastisk kamp. Så vi skal ud og gøre det samme, og vi forventer faktisk at vi kommer under et endnu større pres fordi de spiller foran hjemmepublikummet og de skal vinde. Så vi får hænderne fulde, men en sejr er ikke urealistisk, fortæller Parkhurst.