Okore: Vreden skal ud

Kategorier

Okore: Vreden skal ud

FC Nordsjællands viceanfører Jores Okore er helt klar til at revanchere sig mod Randers.

Nederlaget i Torino gjorde ondt, og det skal i dag gå ud over Randers når de gæster Farum Park. Okore vil tage den vrede som opstod efter kampen mod Juventus med sig. – Vi så forleden dag hvordan Juve reagerede efter 1-1 mod os og nederlag til Inter, og det er præcis den samme reaktion som vi skal have. Vreden den skal ud, og det kommer til at gå ud over Randers, siger Okore og håber på at kunne forsætte målscorer stimen i Farum Park. – Jeg er måske ved at skabe en vane ved at score på hjemmebane, og det ville være lækkert at få puttet en pind ind. Den skal bare ind i feltet til mig, så er jeg klar, fortæller forsvarsspilleren der har scoret i de sidste to kampe i Farum Park. Hvis du ikke vil gå glip af vreden der skal slippes løs eller Jores Okores forhåbentlige tredje mål i Farum Park, så er det kl.17.00 at det går løs mod Randers.