Okore: Vi har ambitioner om at vinde

Kategorier


Jores Okore spillede en pragtkamp mod Chelsea, her overfor Fernando Torres, og han er opsat på at gå efter sejren mod Shakhtar Donetsk. (Foto: Lars Johansen) 

Okore: Vi har ambitioner om at vinde

FC Nordsjællands spillere er opsatte på at præstere optimalt i Parken mod Shakhtar Donetsk tirsdag aften kl. 20.45 i UEFA Champions League

– Vi ser frem til kampen med stor glæde og ambitioner om at vinde, selv om det naturligvis bliver svært. Vi har spillet de bedste Champions League kampe hjemme i Parken, og vi skal igen vise, at vi kan være med på det niveau. Sådan siger Jores Okore før mødet med det stærke mandskab fra Shakhtar Donetsk tirsdag aften kl. 20.45. De ukrainske mestre topper gruppen med syv point, mens FC Nordsjælland med et enkelt point for uafgjort mod Juventus kæmper for den første sejr. – Jeg tror på vores chance mod Shakhtar Donetsk, selv om de selvfølgelig også vil være topmotiverede og har brug for de tre point. Vi har lært af alle de kampe, vi har spillet i Champions League, og vi ved, at vi skal udnytte mulighederne, når de byder sig. – Det er vigtigt for os at lave et statement ved at vinde en kamp. Champions League er stort, men vi har ikke kun været med for oplevelsens skyld. Vi ønsker virkelig at præstere nogle resultater, og jeg føler, vi har chancen mod Shakhtar, som vi spillede en fin kamp mod i Ukraine, siger Jores Okore. FCN tabte i sin Champions League debut med 0-2 i Ukraine, men indtil en kostbar fejl kort før pausen havde FCN sat sig i respekt med sit vante pasningsspil. Det kneb bare i den kamp med at omsætte spillet til chancer. Det er blevet bedre siden, og i begge de foregående kamp i Parken er FCN kommet til flere kvalificerede afslutninger. Et enkelt mål er det også blevet til, nemlig Mikkel Beckmanns scoring til 1-0 mod Juventus direkte på frispark. Publikum i Parken får forhåbentlig flere af slagsen fra tigrene tirsdag aften. Efter den kamp mangler FCN kun den sidste gruppespilskamp i London mod Chelsea onsdag 5. december.