Nordstrand: Vi var oppe i det røde felt

Kategorier

Nordstrand: Vi var oppe i det røde felt

Den sidste kamp i Parken blev en aften som på flere niveauer var surrealistisk.

Det blev til et 5-2 nederlag, selvom FCN to gange var foran, men lige lidt hjalp det altså, da spillet i anden halvleg desværre ikke levede op til den vanvittig flotte første halvleg som FCN-spillerne havde leveret. – Vi starter rigtig godt og spiller fin fodbold. Vi kommer også foran, og så scorer de deres underlige mål. Men det ligger ikke en dæmper på os, vi kommer helt op i det røde felt og får brugt det rigtig ved at komme foran igen. De scorer så et dumt mål lige før pausen og anden halvleg er bare ærgerlig, fortalte Nordstrand efter kampen og undrede sig stadig over det første mål fra Shakhtar Donetsk. – Det er underligt at han ikke reagerer på det, det er ikke normalt at man bare får lov til at løbe ned og score på det her niveau uden at der er nogle der går til en.  Det er sindssyg underligt og man står bare er lidt i chok da det sker, sagde angriberen efter kampen.