Mtiliga: Presset er på Juventus

Kategorier

Mtiliga: Presset er på Juventus

FC Nordsjælland havde tirsdag aften deres første og sidste træning inden opgøret mod Juventus onsdag aften. Det imponerende og kun et år gamle Juventus Stadium leverede rammen forud for onsdagens brag i UEFA Champions League.

Der næppe nogen tvivl om at der venter en hed opgave for FCN-spillerne når det går løs mod ’Den Gamle Dame’. FC Nordsjællands første point og mål i gruppe E kom mod netop Juventus i Parken, og det giver Patrick Mtiliga tro på at det kan lade sig gøre at levere et godt resultat mod de zebrastribede Juve-spillere. – Det er selvfølgelig en vigtig og en sjov kamp. Vi skal først og fremmest ud og give den gas, og prøve at spille den fodbold som vi gjorde i den sidste kamp i Parken. De er presset da de skal have point, så måske vi kan håbe på at de kommer til at blotte sig lidt, sagde Mtiliga og føler der er mulighed før opgøret. – Det er helt sikkert et godt hold, men sidste gang var en af de kampe hvor jeg følte vi havde størst chancer for at få point. Nede banen føltes det godt, og jeg har den samme tro før kampen i morgen, fortalte Mtiliga før den afsluttende træning på Juventus Stadium. Det er 20.45 der er kickoff i Torino, og du kan følge kampen på 3+, hvis ikke du har taget turen til Torino for at se kampen.