Masser af inspiration til FSN klubberne

Kategorier


FC Øresunds U/14 drenge var medier søndag morgen i Hørsholm. (Foto: HUI)

Masser af inspiration til FSN klubberne

FC Nordsjællands T-træner Carsten Dohm var søndag i Hørsholm for at undervise trænere og ledere i FCN spillestilen.

Det er en travl uge i Fodbold Samarbejde Nordsjælland regi med masser af inspiration for trænere i det nordsjællandske fodboldsamarbejde. Søndag var T-træner Carsten Dohm på banen i Hørsholm for at undervise klubbens trænere og give indblik i de ting som der arbejdes med i FCN. En god og lærerig oplevelse for de trænere som oplevede en passioneret Carsten Dohm, der arbejdede med agility og teknisk/taktisk træning: -Overordnet set så gik jeg fra seminaret med et meget positivt indtryk og er meget inspireret. Og jeg er derudover dybt imponeret over Carsten Dohms evne til at vise øvelserne. Jeg må nok også sande at jeg gik derfra med et indtryk af at jeg som ”simpel forældretræner” har rigtigt meget at lære. Når det så er sagt så kan jeg konstatere at Carsten Dohm formentligt er én af Danmarks største kapaciteter på sit område så det er nok ikke lige ham man skal sammenligne sig med, siger en af de deltagende trænere fra gårdagens samling. I weekenden er der atter mulighed for at få inspiration når FCN afholder den sidste af tre samlinger med 60 spillere fra KFUM, FC Øresund, Skovshoved og Jægersborg i Gentofte fra kl. 15:30 fredag eftermiddag. Her vil T-træner Carsten Dohm også stå for træningen i samarbejde med A+ Træner Kenneth Rasmussen og U/15 træner Mohamad El-Faour. Medier er spillere fra de 4 klubbers 99,00 og 01 årgange. Lørdag er der så workshop i Farum Park inden Superligakampen mod Randers FC. På dagen vil der blive undervist i FCN opbygningsspil med teori og øvelser i praksis fra kl. 14:30. Arrangementet afholdes i FCN Baren ved Farum Park. Søndag slutter inspirationsugen i Hørsholm, hvor træner/ledere fra FC Øresund følger FCNs U/15 træner Mohamad El-Faour i et oplæg om 1.berøring og spilintelligens. For mere information om ovenstående arrangementer, hvor det er gratis at deltage, bedes du kontakte Dan Pedersen – dan@fcn.dk