Lorentzen håber på venstrebenet mod Esbjerg

Kategorier

Lorentzen håber på venstrebenet mod Esbjerg

Mod AGF var det hovedet Kasper Lorentzen brugte og mod Shakhtar Donetsk var det højrebenet han brugte, men i dag mod Esbjerg håber han at det bliver venstrebenet der skal levere scoringen.

Det er nemlig blevet til mål i de sidste to kampe for Kasper Lorentzen, og nu går han efter hattricket mod Esbjerg. – Man må sige at nogle af de muligheder jeg har fået er kommet til de mindre stærke sider, men så er det jo rart at man også kan bruge dem og finde vej til målet med højre eller hovedet. Jeg har også fået chancer til venstrebenet, men det har åbenbart ikke været lige så skarpt som højre og hovedet har været. Men det skal der ændres på imod Esbjerg, det er venstres tur nu, fortæller Lorentzen. Du kan høre mere fra Lorentzen om de følelser der befinder sig i kroppen efter en scoring. Der var lidt ekstra der skulle ud i tirsdagens kamp mod Shakhtar Donetsk.