Kristian Lindberg scorer for landsholdet

Kategorier


18-årige Kristian Lindberg, der her scorer i efterårets pokalkamp mod FCN, nettede to gange for U/19 landsholdet. (Foto:www.boesenfoto.dk)

Kristian Lindberg scorer for landsholdet

FC Nordsjællands Kristian Lindberg scorede to gange i forbindelse med EM-Kvalifikationsturneringen for U/19 landshold på Cypern.

Kristian Lindberg var med i alle tre kampe, da det danske U/19 landshold fik maksimum point ved EM-Kvalifikationsturneringen på Cypern. Den 18-årige angriber scorede til 1-0 i det første opgør mod Cypern, der blev besejret med 3-1. Herefter fulgte en spændende kamp mod Montenegro, hvor landsholdet sikrede sig en sejr på 3-2 efter to sene scoringer. Kristian Lindberg, der er topscore i U/19 Ligaen med 12 scoringer kom ikke på tavlen mod Montenegro, men han var til gengæld på pletten i den sidste kvalifikationskamp mod Finland. Her scorede Lindberg til 2-0 og fik dermed vist sin målfarlighed i turneringen. De tre danske sejre sikre at U/19 landsholdet er topseedet i Eliterunden, hvorfra gruppevinderen kommer med til EM-slutrunden for U/19 hold i Litauen i 2013. Du kan se Lindbergs scoring i kampen mod Finland her