Kom og se FCN mod Shakhtar Donetsk U/19

Kategorier


FC Nordsjællands U/19 hold skal op mod Shakhtar Donetsk U/19 hold i Farum Park.

Kom og se FCN mod Shakhtar Donetsk U/19

FC Nordsjællands U/19 hold kan se frem til en spændende oplevelse og en stor udfordring, når de skal op mod Shakhtar Donetsks U/19 hold i Farum Park.

FC Nordsjællands modstandere i tirsdagens UEFA Champions League kamp, ukrainske Shakhtar Donetsk, har taget U/19 holdet med til Danmark. Mandag eftermiddag kl. 17:00 skal ukrainerne op mod FCN’s U/19 hold i Farum Park. En kamp som U/19 Cheftræner, Peter Feher ser frem til:

-Det er stor udfordring og en rigtig vigtig erfaring for os. Det giver os mulighed for at teste os selv mod en stor international modstander, hvor vi vil gøre alt for at vinde. Det siger sig selv at det er en stor oplevelse for spillerne, og vi forventer at komme op mod et stærkt hold med gode individualister, siger Cheftræner Peter Feher.
Du kan se opgøret mellem FCN og Shakhtar Donetsk U/19 fra kl. 17:00 i Farum Park. Der er fri entré til kampen.