Klar sejr til FCN

Kategorier

Klar sejr til FCN

FC Nordsjælland vandt en klar sejr over rivalerne fra Lyngby BK med 4-1. Andreas Laudrup var blandt målscorerne.

FC Nordsjælland havde til dagens reserveholdskamp fundet plads til profiler som Andreas Laudrup, Henrik Kildentoft og Mario Ticinovic. Førstnævnte kom straks i fokus, da han tidligt i kampen bragte FCN foran med 1-0, da han fulgte op på en Mark Gundelach afslutning. Gæsterne fra Lyngby fik kort tid efter udlignet til 1-1, men efter den halve time var FCN på  pletten igen. Målscore til 2-1 var Søren Henriksen, der med et velplaceret hovedstød bragt tigrene på vinderkurs.

I 2.halvleg kom gæsterne fra Lyngby bedre med og havde mulighederne for at udligne inden FCN fik scoret til 3-1. Khalil Faizi scorede for FCN, der kort forinden havde appelleret for straffespark til Seejou King. Venstrebacken kom dog på tavlen, da han lukkede kampen med sin scoring til 4-1. Med sejren ligger FCN på 1.pladsen i Reserveholdsliga Øst og er samtidig sikret adgang til Pulje 1 i foråret, hvor nr.1 og 2 fra øst, vest og nord-puljerne mødes.

Matchfakta:

FC Nordsjælland – Lyngby BK 4-1 (2-1) Startopstilling (4-3-3):

David Jensen (M) – Henrik Kildentoft (A), Søren Henriksen, Andreas Maxsø, Seejou King – Mark Gundelach, Rasmus Jensen, Issah Kamal – Mario Ticinovic, Andreas Laudup og Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu.

Mål:

7: Andreas Laudrup
10: Lyngby BK
35: Søren Henriksen
76: Khalil Faizi
85: Seejou King Udskiftninger:

25: Khalil Faizi ind for Mario Ticinovic
37: Mathias Meyer Knudsen ind for Andreas Laudrup
45: Pascal Gregor ind for Søren Henriksen
70: Emil Erbas ind for Mathias Meyer Knudsen
82: Mathias Hebo Rasmussen ind Rasmus Jensen