Juves første nederlag i 50 Serie A kampe

Kategorier


Jesper Hansen får sikkert en travl aften igen på onsdag, når FCN gæster Juventus Stadium. (Foto: Boesenfoto.dk)

Juves første nederlag i 50 Serie A kampe

Juventus fik brudt en imponerende stime før mødet med FC Nordsjælland i Champions League onsdag aften i Torino

Når FC Nordsjælland onsdag aften stiller op på Juventus Stadium til Champions League kamp bliver det mod et hjemmehold med en skuffelse i bagagen. Juventus fik nemlig lørdag brudt sin imponerende stime på 49 kampe i træk uden nederlag i Serie A. “Den gamle dame” snublede i kamp nr. 50, topopgøret hjemme mod Inter, der vandt med 3-1. Juventus fik ellers en drømmestart med mål til 1-0 allerede i kampens første minut, og meget længe holdt målmand Buffon med flotte redninger Juventus på sejrskurs. Men efter en times spil fik Inter udlignet på straffespark, og da gæsterne kom foran 2-1 et kvarter før tid, blev Juventus tvunget til at satse så offensivt i slutfasen, at Inter i stedet udnyttede pladsen til 3-1 scoringen. Danske Nicklas Bendtner fik hele 2. halvleg på banen. Selv om Juventus tabte, er de regerende italisnke mestre dog stadig i front i Serie A, men nu kun med ét point ned til Inter. FC Nordsjællands regerende danske mestre kommer til Torino med en frisk sejr fra lørdagens kamp i SønderjyskE og rykkede dermed op på andenpladsen i Superligaen. Selv om de to hold fik en modsatrettet optakt til fjerde runde i Champions League gruppespillet, skal FC Nordsjælland regne med en særdeles hed aften i Torino, hvor alt andet end sejr til Juventus vil være en katstrofe for den italienske storklub. Den kommende uges kampe er starten på anden halvdel af Champions League gruppespillet, og alt er åbent endnu i Gruppe E, hvor stillingen efter tre kampe er den, at Shakhtar Donetsk fører med 7 point, foran Chelsea med 4, Juventus med 3 og FCN med 1 point. Chelsea har besøg af Shakhtar, mens FCN spiller i Torino. FC Nordsjællands sidste hjemmekamp kommer tirsdag 20. november i Parken mod Shakhtar Donetsk, og FCN slutter gruppespillet af i London mod Chelsea onsdag 5. december.