John før BIF: Rigtige tidspunkt at slå tilbage

Kategorier

John før BIF: Rigtige tidspunkt at slå tilbage

FC Nordsjællands hollandske kantangriber vil have tre point på søndag mod Brøndby.

Det gør på ondt på Joshua John når der kommer nederlag, og de skal hurtigst muligt veksles til en ny sejr. – Søndag er det rigtige tidspunkt at slå tilbage på og hente tre point, fortæller John og glæder sig til at skulle levere en stærkt præstation i årets sidste kamp i Farum Park. – Vi har leveret godt i Farum Park indtil nu i sæsonen, 15 Superliga-kampe uden nederlag er en stærk præstation. Når de andre hold kommer på besøg, så spiller de ofte kun for at få et point, så vi har altid spillet meget og har scoret rigtig mange mål på hjemmebane, siger Joshua John. John er stadig relativt ny i FCN sammenhæng, da han kom til klubben i sommerens transfervindue, men indtil videre er hollænderen faldet godt til i klubben. – Jeg har det rigtig godt, og alle i klubben hjælper mig. Jeg har en god følelse og jeg føler mig tilpas. Den måde vi spiller på er god for mig, specielt de dybe løb, som passer godt til mig. Det handler om at træne timingen i løbene i bagrummet, så jeg kan score nogle flere mål, fortæller John.