Jesper Hansen: Brug for fansenes støtte

Kategorier

Jesper Hansen: Brug for fansenes støtte

FC Nordsjælland spiller i aften, tirsdag, den sidste hjemmebanekamp i gruppespillet i UEFA Champions League, og det håber Jesper Hansen kan sluttes af med en sejr over de ukrainske giganter Shakhtar Donetsk.

– Vi skal ind og tage fat i spillet, og så får vi puttet en enkelt eller to i kassen og så skal vi nok holde stand nede bagved fortæller Jesper Hansen, som vil have publikum helt op og stå i aften. – Jeg håber at fansene kommer ud og støtter os og selvfølgelig laver en fantastisk kulisse. Publikum skal hjælpe os hele vejen, så vi kan få de tre point. Vi får brug for det og det er vigtig at kunne høre dem ude på tribunerne, siger Jesper Hansen. Husk at der er kickoff kl.20.45 og spillerne løber på banen til opvarmning 20.05 og håber på den maksimale opbakning fra start af. Hvis ikke du har købt din billet kan du gøre det via billetnet eller ved billet-boderne ved stadion.