Jan Laursen: Disciplinærsag handler om ansvar

Kategorier


FCN-spillerne var rasende – foto: boesenfoto.dk

Jan Laursen: Disciplinærsag handler om ansvar

UEFA har onsdag aften åbnet en disciplinærsag mod FC Shakhtar Donetsk-spilleren Luiz Adriano efter den kontroversielle scoring i tirsdagens Champions League-kamp.

Sportsdirektør Jan Laursen kommenterer:
– Vi noterer os, at UEFA nu åbner en disciplinærsag mod spilleren, der scorede målet til 1-1. Vi håber naturligvis, at UEFA vil behandle denne sag lige så seriøst som alle de mange instruktioner og opfordringer til Fair Play og Respekt, vi mødes med i forbindelse med alle vores kampe i UEFA’s turneringer.
– I den forbindelse håber vi, at UEFA’s disciplinærudvalg, i forbindelse med behandling af sagen, vil gennemgå både den enkelte episode samt de begivenheder, der foregår efterfølgende – på banen og på bænken.
– Det er vores holdning at scoringen i sig selv bryder mod alle Fair Play-regler og opfordringer, men at ansvaret for håndteringen af episoden og de efterfølgende begivenheder ligger hos klubben og cheftræneren. Vi håber at alle begivenheder, reaktioner og mangel på samme, indgår i UEFA’s bedømmelse af sagen og håber at man vil lade handling følge ord omkring Fair Play og gensidig respekt mellem alle parter i fodboldens verden.
FC Nordsjælland har pt ikke flere kommentarer til sagen.