Hjulmand: Skal hugges hurtigt tilbage

Kategorier

Hjulmand: Skal hugges hurtigt tilbage

FC Nordsjælland fik langt fra den ønskede start eller slutning på Juventus kampen, men har til gengæld taget brugbar erfaring med sig i rygsækken fra Torino.

4-0 nederlag er sjældent dem man samler på, og specielt ikke efter en indsats hvor spillerne slet ikke følte de leverede det de kunne. – Jeg vurderer at vi ikke rammer dagen og det niveau som vi skal, men samtidig at vi møder en modstander som er en klasse over os på dagen. En fantastisk erfaring, selvom det kan føles som om man har fået tæsk hele natten, så er der gode ting at tage med. Vi har lært noget af det her, siger Hjulmand og ser frem imod Randers kampen på lørdag i Farum Park. – Jeg synes vi er i en god forfatning, og spillerne har den rigtige reaktion. Vi har spillet nogle gode kampe, og jeg synes vi står godt rustet, og det er imponerende vi har fået skrabet den mængde point sammen. Vi har selvfølgelig været spændt på at se hvordan vi har reageret på at skulle spille de her Champions League kampe, men jeg har virkelig været imponeret af drengene. De står stærkt, og der er flere og flere der byder sig ind med kvalitet. Så vi skal ud og revanchere os, vi har fået lidt på stoltheden efter i går. Vi har et princip om at vi hugger hurtigt tilbage efter at have fået en på kassen, fortæller Cheftræner dagen derpå i Farum. Husk at det allerede er kl.17.00 at der er kickoff mod Randers, så husk endelig at komme på stadion lørdag. Spillerne har brug for opbakningen, så de slå endnu hårdere tilbage efter Champions League nederlaget. Det er i øvrigt også på lørdag at du har mulighed for at deltage i konkurrencen om Andreas Laudrups fodboldstøvler som blev brugt i guldsæsonen. Du kan læse mere om hvordan de støvler måske kan blive dine her.