Flot sejr til FCN U/17

Kategorier


Kristian Lindberg, der scorede mod FCM i pokalturneringen scorede i U/19 holdets 2-2 kamp mod AGF. (Foto:www.boesenfoto.dk)

Flot sejr til FCN U/17

FC Nordsjællands U/17 hold sejrede i Århus mens U/19 måtte nøjes med det ene point i topkampen mod AGF.

U/17 liga: AGF – FCN 1-2 (0-0) FC Nordsjællands U/17 hold fik en vigtig sejr, da de lørdag slog AGF med 2-1 på udebane. I 1.halvleg var FCN dominerende og lukkede fint ned for AGF, der ikke fik lov til at komme frem til chancer. I angrebet manglede skarpheden dog og dermed måtte holdene gå til pausen ved stillingen 0-0. I 2.halvleg gik AGF længere frem på banen og forsøgte at lægge pres på FCN spillerne, der stod flot imod. Efter 10 minutters spil havnede bolden hos Zabi Eskandri, der på kanten af feltet sparkede bolden i mål til FCN føring. Kort efter scorede selv samme Zabi Eskandri til 2-0 da han fik ram på en nedfaldsbold inde i feltet.  AGF kom tilbage i kampen med 5 minutter igen og det blev indledningen på en hektisk afslutning, hvor AGF pressede på for en udligning: -Stor ros til spillerne for det hårde arbejde. Vi har spillet bedre kampe end den her, men mod AGF havde vi skarpheden i de afgørende situationer. Nu skal vi kæmpe hårdt for at få nogle sejre i de sidste tre kampe inden vinterpausen, siger Cheftræner Sune Jensen. U/17 spiller næste gang ude mod Silkeborg lørdag den 10. November kl. 16:45 U/19 liga: AGF – FCN 2-2 (1-1) FC Nordsjælland havde initiativet i en intens topkamp mellem nr.1 og 2 i U/19 ligaen. Det var hjemmeholdet fra AGF der tog føringen med en scoring efter få minutters spil . FCN kom dog tilbage kort tid efter, da Kristian Lindberg scorede sikkert på straffespark og udlignede til 1-1. Efter pausen fortsatte FCN det gode spil og havde et klart overtag mod et AGF, der blev afholdt fra chancer. En frisparksscoring ved Mathias Mejer Knudsen bragte FCN på vinderkurs, men desværre kom rækkens nr.2 tilbage i kampen. Dybt inde i overtiden fik AGF scoret på et straffespark til resultatet 2-2. Dermed er der status quo i toppen af U/19 rækken, hvor FCN bevarer 1.pladsen med to point ned til AGF. U/19 spiller næste gang ude mod Silkeborg lørdag den 10. november kl. 12:00