FCN på julebesøg på Hillerød Hospital

Kategorier

FCN på julebesøg på Hillerød Hospital

Torsdag eftermiddag var FC Nordsjælland på besøg på Børneafdelingen hos Hillerød Hospital.

FC Nordsjælland var på et af de efterhånden traditionsrige besøg på børneafdelingen hos Hillerød Hospital. Superligatruppen er minimum to gange om året på besøg. Torsdag eftermiddag var det Cheftræner Kasper Hjulmand, 1.team coach Flemming Pedersen, Andreas Laudrup, Anders ’AC’ Christiansen og Patrick Mtiliga der var en tur forbi vennerne på hospitalet. Den tidligere FCN-cheftræner og nuværende U/21-landstræner Morten Wieghorst havde også lagt turen forbi til et besøg. Efter træning i Farum Park satte spillerne og trænerne kursen mod Hillerød, og med sig havde de bragt en spilletrøje med autografer fra hele holdet til hver af de børn de lige nu befinder sig på hospitalet. Det var dog langt fra trøjerne der i første omgang kom i fokus, det var hurtig de medbragte fodbolde som kom på gulvet, og Andreas Laudrup og Anders ’AC’ Christiansen måtte modtage en tunneller fra de mindre børn. Cheftræneren fik heller ikke mange redninger i buret, og der var generelt glæde over muligheden for at spille bold med FCN-spillerne. Efter at have brugt den sidste energi på leg og boldspil blev der skrevet autografer til den helt store guldmedaljer, og kursen blev sat mod de stuer hvor børnene ikke havde mulighed for at komme ud og sige hej i opholdsstuen. Det var generelt en god dag på Børneafdelingen, og FC Nordsjælland ser frem til næste besøg i det nye år når det bliver fastelavn. Du kan få et indblik i hvordan det gik på børneafdelingen ved at se indslaget øverst i artiklen. Patrick Mtiliga i gang med at skrive autografer – foto: fcn.dk