Fantastisk aften – FCN rydder bordet

Kategorier


Kasper Hjulmand kåret til årets træner – foto: Gettyimages

Fantastisk aften – FCN rydder bordet

Dansk Fodbold Award 2012 stod i tigerens tegn. Således tog FC Nordsjællands spillere og cheftræner sig af alle de største priser, da årets kåringer fandt sted.

Kasper Hjulmand fik overrakt prisen som “Årets Træner” af Morten Olsen og cheftræneren benyttede lejligheden til at takke familien, FCN-kolleger og ledelse samt spillerne. Jores Okore blev tildelt titlen som “Årets Talent” og Nicolai Stokholm tog titlen som “Årets Superligaspiller 2012”. Festlighederne fortsætter i Cirkusbygningen i København, men allerede tirsdag morgen kl. 7:35 kan årets træner opleves live på Tv2’s Go Morgen Danmark. Fcn.dk følger naturligvis også op på den flotte og historiske aften i FC Nordsjælland. Så se med i morgen på vores youtube-kanal, http://www.youtube.com/user/FCNordsjaellandDK og på fcn.dk.