Deadline for akkreditering til FCN-Shakhtar Donestk

Kategorier


Husk at få sendt din akkreditering i god tid – foto:fcn.dk

Deadline for akkreditering til FC Nordsjælland vs. Shakhtar Donestk 20. november 2012

English version, click here Akkreditering til UEFA Champions League-kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk d. 20. november er åben. Alle henvendelser skal ske via press@fcn.dk senest onsdag d. 14. november kl. 16:00. Ved fremsendelse af akkrediteringsønske, venligst inkludér følgende: Navn:
Medie:
Funktion:
Journalist ID:
Bord nødvendigt: Ja/Nej Alle medier vil modtage svar på akkrediterings-ønske senest fredag d. 16. november kl. 12:00. Træning for de to hold er endnu ikke fastlagt. Nærmere information omkring presseaktiviteter følger ved eventuel godkendelse af akkreditering. For yderligere information kontakt venligst kommunikationschef Steen Laursen på sl@fcn.dk eller kommunikationsmedarbejder Kristoffer Skadhauge på ksk@fcn.dk.