Brug for små mirakler igen

Kategorier


Jesper Hansen kom i vejen for næsten alt, hvad Juventus havde at byde på, da de to hold mødtes i Parken for 14 dage siden. (Foto: Boesenfoto.dk)

Brug for små mirakler igen

FCN-keeper Jesper Hansen kan regne med en ny travl aften på Juventus Stadium i aften kl. 20.45

Det er Match Day 4 i Champions League gruppespillet, og FC Nordsjællands gruppe E er ved at udvikle sig akkurat lige så giftigt for et par af Europas allerstørste klubber, som gruppe D (Dødsgruppen), hvor de engelske mestre fra Manchester City næsten allerede har stemplet ud efter fire spillerunder i verdens største klubturnering. FC Nordsjælland tog for 14 dage siden point fra Juventus med 1-1 i Parken, og dermed er de italienske mestre under voldsomt pres for at undgå skæbnefællesskab med de engelske, når FC Nordsjælland i aften kl. 20.45 stiller op til returkamp på Juventus Stadium. Jesper Hansen udførte små mirakler, krydret med et par store, da FCN kun var ti minutter fra en sensationel sejr over Juventus i Parken. Det blev desværre “kun” til uafgjort, og skal det kunststykke gentages, bliver der med garanti brug for mirakler igen fra FCN-keeperen. I den anden kamp tager Chelsea med 4 point imod gruppens førerhold Shkhtar Donetsk med 7 point, mens Juventus lige nu har 3 point for tre uafgjorte kampe og FCN kun 1 point. Der er således fortsat alle muligheder åbne i gruppen inden aftenens to meget afgørende kampe, og både de forsvarende Champions League mestre og Italiens nr. 1 mærker presset, nu hvor ukrainske Shakhtar har indtaget en klar førerposition. På tirsdagens pressemøde meddelte asistenttræner for Juventus, Angelo Alessio, at den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner kommer til at starte kampen på bænken, akkurat som han gjorde i opgøret i Parken. Juventus har så mange stærke angribere, at der ikke er plads til danskeren, når der skal sættes alt ind på at score mål og vinde over FCN for at holde liv i muligheden for at slippe videre på én af de to øverste pladser.