Birkerød spiller vinder tur til Stamford Bridge

Kategorier

Birkerød spiller vinder tur til Stamford Bridge

Skjold Birkerød spilleren, Pelle Borch, vandt Champions League konkurrence om en tur for 2 personer til London. 12-årige Pelle kan nu se frem til Chelsea-FCN på Stamford Bridge.

Hvis man købte sin UEFA Champions League pakke i FCN Shoppen og fremviste et registret FSN ungdomskort kunne man deltage i konkurrencen om en rejse til Chelsea – FCN på Stamford Bridge. Den heldige vinder af lodtræningen blev Skjold Birkerød spilleren, Pelle Borch, der nu kan se frem til en fantastisk tur til London med sin far, der er blevet inviteret med på turen. Pelle kan se frem til to dage i storbyen, hvor en masse uforglemmelige oplevelser venter – ikke mindst kampen mod Chelsea onsdag den 5. december kl. 20:45. Ovenfor kan du se en video, hvor Joshua John overrække præmien til Pelle. Husk at du med et registreret FSN ungdomsfrikort har mulighed for at deltage i lignende konkurrencer.