Billetsalg til Brøndby-kampen

Kategorier


Undgå billetkø. Køb din billet til FCN-Brøndby på søndag 2. dec. kl. 19.00 i forsalg eller kom i god tid til Farum Park.

Billetsalg til Brøndby-kampen

Information om billetsalget til storkampen FCN-Brøndby i Farum Park på søndag 2. dec. kl. 19.00

Søndag den 2. december er første søndag i advent – og sidste chance for at opleve de danske mestre på hjemmebane i år. Modstanderen er Brøndby IF, som kæmper for at sikre sig en plads over nedrykningsstregen mens FC Nordsjælland med to sejre i årets sidste kampe kan sikre sig en god udgangsposition før forårets mesterskabskampe. Billetsalget er i gang og priserne er som følger: Voksen              140, –
Barn                    75,- Brøndby-fans har adgang via indgang 2. Dette gælder både familie-afsnittet på langsiden og stemningsafsnittet bag mål. Du kan sikre dig plads på fcnshoppen.dk til og med onsdag eller købe dine billetter i FCN Shoppen frem til klokken 18 på søndag, hvorefter billetsalget foregår fra billethusene ved Farum Park. Der udover er FCN shoppen på besøg på Farum bytorv fredag, lørdag, og søndag. Her vil det også være muligt at sikre sig både billet og den helt rigtige adventsgave. Brøndby-fans kan købe deres billet i Brøndby Shoppen. Der er adgang for gæsterne via indgang 2. Dette gælder både familie-afsnittet på langsiden og stemningsafsnittet bag mål. KØB DINE BILLETTER HER