Billetsalg til aftenens kamp

Kategorier


Du kan stadig nå at købe billet til FCN-Shakhtar Donetsk i Parken i aften og få en fodboldoplevelse ligesom disse tilskuere. (Foto: Lars Johannesen)

Billetsalg til aftenens kamp

Salget af billetter til kampen i aften i Parken mellem FCN og Shakhtar Donetsk fortsætter frem til kick off på Billetnet.dk. Du kan også købe dine billetter i Billetnets boder foran Parken fra kl. 11:00.

I aften kl. 20.45 er der kick off for FC Nordsjællands sidste gruppespilskamp på hjemmebane i Parken i Champions League mod gruppens tophold Shakhtar Donetsk. De ukrainske mestre har vist højt format hidtil i turneringen og bliver med sine mange brasilianere på holdet en spændende udfordring for FCN. Vil du se de danske mestre udfordre Shakhtar Donetsk, kan du stadig nå at købe billet. Helt frem til kampstart i aften kl. 20.45 sælges billetterne gennem Billetnet.dk, og Billetnet har også åbnet boder foran Parken fra kl. 11.00, så du kan købe billet på stedet. Men kom i god tid og få hele oplevelsen med.