10.000 på facebook – ny konkurrence

Kategorier


Andreas Laudrups støvler kan blive dine – foto: fcn.dk

10.000 på facebook – ny konkurrence

FC Nordsjælland har vokseværk på snart sagt alle områder. Flere og flere tilskuere finder vej til Farum Park, partner-netværket udvides løbende, organisationen er blevet styrket og i efteråret er der sat klubrekorder for både seer- og tilskuertal.

Vi har også udvidet medie-porteføljen med twitter og egen youtube-kanal, ligesom aktiviteten på facebook.com/fcnordsjaelland er øget markant. Således er antallet af følgere på facebook-siden mere end fordoblet over de seneste par måneder og onsdag aften rundede antallet af FCN-fans på facebook 10.000. I den anledning sætter vi nu den første af en række konkurrencer i gang, hvor du kan vinde nogle helt unikke præmier ved at vise din FCN-sympati på facebook. I forbindelse med lørdagens kamp, trækker vi således lod om Andreas Laudrups originale – og brugte – fodboldstøvler fra guldsæsonen. Alt du skal gøre for at deltage er at ”like” FCN’s facebook-side og ”checke ind” på Farum Park til lørdagskampen mod Randers FC. Vi øger antallet af konkurrencer i takt med antallet af likes på facebook – så husk at dele siden med alle dine venner! Næste konkurrence sættes i gang, når vi når 11.000 likes!
Du kan vinde Andreas Laudrups fodboldstøvler.