Truppen klar til Silkeborg

Kategorier

Truppen klar til Silkeborg

Efter to ugers Superliga-pausen er det igen blev tid til at komme på stadion og støtte FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland havde sidste træning torsdag formiddag inden fredag aftens opgør mod Silkeborg. Nedenfor kan du se den trup som trænerteamet har udtaget til kampen i Farum Park kl.18.30. Sidste gang Silkeborg var på besøg blev de sendt hjem med et 6-1 nederlag, hvor specielt Joshua John fik sat sit aftryk på kampen med hele fire mål. Én kamp som de næppe har glemt i Søhøjlandet, mener målmand Jesper Hansen. – Jeg tror helt sikkert at de kan huske sidste kamp, der gik det hurtigt og de kender underlaget lidt bedre nu. De vil helt sikkert komme og stå tættere sammen og være bedre organiseret end sidste gang. Det bliver vores job at bryde dem op, og så skal vi score på vores chancer. Men vi glæder rigtig meget til igen at komme på hjemmebane foran vores eget publikum, som forhåbentlig får en super fed oplevelse, siger Jesper Hansen. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Silkeborg IF fredag kl.18.30: 1 Jesper Hansen, 2 Jores Okore, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 16 Thomas Villadsen, 17 Søren Christensen, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup, 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 29 Søren Henriksen og 30 Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere ogto skal dermed sorteres fra på kampdagen.